Allt inom el, data & fiber

Privat

Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vi prioriterar en mindre installation lika mycket som en nyproducerad villa. Vi lägger alltid 100% på våra kunder, stora som små.

Laddboxar
Vi erbjuder laddningslösningar anpassade för privat bruk, läs mer här.

Luftvärmepumpar

Tillsammans med vårt systerföretag MaccMeec Sweden AB, som är en Panasonic Pro Partner, erbjuder vi försäljning och installation av Panasonics luftvärmepumpar. Läs mer om vilka luftvärmepumpar vi erbjuder på Maccmeecs hemsida.

Bostadsrättsföreningar

Dags att byta trapphusbelysning? Dålig källarbelysning? Kanske det börjar bli dags för en investering med fiber till era boendes lägenheter? Börjar tvättstugans maskiner bli till åren?

Vi på EMT kommer gärna ut till er för att tillsammans med er ta fram det bästa alternativet för just er förening. Alla offerter är kostnadsfria. Vid större investeringar erbjuder vi oss att vara med vid styrelsemöten för att där kunna hjälpa till att tillsammans ta fram en lösning.

Laddboxar
Vi erbjuder laddningslösningar åt bostadsrättsföreningar. Vi vet vad som krävs av en lite större installation och hur man bäst går tillväga för att  en bostadsrättsförening ska kunna erbjuda elbilsladdning. Läs mer här.

Företag

Vi utför elinstallationer för industrier, kontorsfastigheter, hyresfastigheter och offentlig miljö. Vi utför allt från traditionella elinstallationer till installationer av fiber och data.

Laddboxar
Vi erbjuder laddningslösningar åt företag. Vi vet vad som krävs av en lite större installation och hur man bäst går tillväga för att företag ska kunna erbjuda elbilsladdning åt både anställda och besökare. Läs mer här.

Få exakt det resultat du vill ha

Vi strävar efter trygghet där du som kund får en personlig kontakt för att få just det resultatet ni önskar.

Scroll to Top