Easee laddbox. Säker. Pålitlig. Framtidsäker.

Den nya serien av pålitliga och framtidssäkra laddboxar från Easee täcker alla dina behov av laddning, från laddning i hemmiljö till kommersiell och offentlig laddning. Vart vill du ladda? Laddbox för hemmet eller kommersiell laddning?

Välj laddboxen Easee Charge Lite från Easee

Easees laddbox Easee Charge Lite är gjord för att ge dig minsta möjliga huvudbry. Den passar för alla bilar, för alla laddningsändamål och är fullspäckad med teknik. Du väljer själv om du vill fördjupa dig i tekniken eller bara ladda bilen utan något extra lull-lull. Hur som helst kan du lita på att det fungerar. Laddningsroboten kommer att ge dig bästa möjliga upplevelse, utan att kompromissa med vare sig pris, kvalitet eller funktionalitet. För en smart bil förtjänar en smart laddare.

 • Antal faser: 1-fas & 3-fas
 • Maxladdningseffekt: 22 kW
 • Kabel eller uttag: Uttag
 • IP-klass: IP54
 • Inbyggd energimätning: Ja
 • Godkänd för skatteavdrag: Ja
 • Jordfelsbrytare: Inbyggd jordfelsbrytare B
 • Produktgaranti: 5 år
 • Tillverkas i: Norge
 • RFID: Ja
 • Ställbar effekt: Ja
 • OCPP: Ja
 • Appanslutning: Ja
 • Uppkoppling: Ja WIFI & 4G
Universal
10x

En storlek som passar alla. Laddboxen stödjer alla elbilar, faser och elnät.

Färger
5x

Anpassa laddboxens färg till din bil, ditt hem eller din personlighet. 

Sensorer
40x

Kontinuerlig övervakning av förändringar i strömmar, spänningar, temperaturer och luftfuktighet.

Hållbar
1.5kg

Laddboxen väger endast 1,5 kg. Miljön sparar mycket koppar och plast för varje laddbox som produceras.

Kraftfull
22kw

Ladda på både 1 och 3-fasiga kretsar och stöd laddningshastigheter upp till 22 kW beroende av modell.

Uppdaterad
24/7

Uppdateras automatiskt med nya programvaruuppdateringar, så att du vet att du har köpt en trygg och framtidssäker produkt.

Easee laddbox färger

Mörkblå

Röd

Antracit

Vit

easee-laddbox-svart

Svart

Easee laddbox sätter säkerhetsstandarden

Alla Easees produkter har dokumenterad säkerhet och är noggrant testade och godkända av ackrediterade tredje parter. Vi är stolta över de tekniskt avancerade säkerhetsfunktionerna, som är utformade för att garantera säker och effektiv laddning av din elbil.

Övervakning av temperatur
Övervakning av temperatur

Easees laddbox övervakar plötsliga temperaturökningar och stängs automatiskt av och meddelar dig om en viss säkerhetsgräns nås.

Automatiskt självtest

Laddboxen har en integrerad jordfelsbrytare som självtestar mellan varje laddningssession och en gång var 24:e timme.

Programvaruuppdateringar
Programvaruuppdateringar

Alla Easees laddboxar är anslutna till deras nätverk och uppdateras kontinuerligt med de senaste programvaruuppdateringarna så att laddboxen alltid innehåller de senaste funktionerna.

Titta på filmen för mer information om säkerhet och smart laddning med Easee.

Det är bra att hålla kontakten, även med sin laddbox.

Med Easees nya Bluetooth-funktion kan du styra och övervaka din laddare lokalt, utan att vara beroende av molntjänster eller internetanslutning.

Bluetoothanslutning

Pålitlig anslutning när du är hemma.

Offlinesäker

Inget behov av molntjänst eller internetanslutning.

Easee App

Styrning och kontroll till hands.

Med Easee-appen har du alltid full kontroll över din laddbox, oavsett om du är hemma eller är på språng. Din Easee laddbox är alltid ansluten eftersom den stöder både WiFi och levereras med inbyggd eSIM. Du kan kontrollera laddarens status, justera laddningseffekten, låsa fast din kabel, schemalägga en laddningssession och mycket mer.

Appen är tillgänglig för både Android och iOS. Ladda ner direkt från Google Play eller App Store.

Charging app

Planera dina laddningstillfällen när elpriserna är låga.

Ladda din elbil med det överskott av solenergi som genereras från ditt solpanelssystem.

Genomtänkt design som fungerar.

Det finns mycket mer bakom laddarens eleganta utseende. Laddaren består av tre viktiga delar: bakplatta, laddningsenhet och frontkåpa. Denna uppsättning skapar en extremt flexibel och justerbar lösning som gör den framtidssäker; både för hemmabruk och kommersiell laddningsanvändning.

bakplatta
Bakplatta

En certifierad elektriker kan installera och konfigurera bakplattan via NFC. Efter konfigurationen vet bakplattan allt om installationen och delar informationen med laddningsenheten.

Chargeberry

Den kompakta laddningsenheten ser till att den avancerade tekniken alltid är skyddad, och eftersom det är en separat enhet är det enkelt att uppgradera den i framtiden.

Frontkåpa
Frontkåpa

Frontskyddet finns i 5 olika färger för att du ska kunna matcha din bil, ditt hem eller din personlighet. Det är bara att klicka på den så är du redo att ladda!

Vinklad och självdränerande hylsa

Uttaget är vinklat i 45 grader så att laddningskabeln sticker ut mindre från väggen. Detta skyddar uttaget från yttre skador och gör att det kan självdräneras för att bibehålla en bra anslutning över tid.

Easee laddbox hemma

Smart laddning med appen

Kontrollera status på elbilsladdaren du har där hemma, justera laddningseffekten och planera laddningspass. Med användning i kombination med Easee Equalizer eller Tibber kan du aktivera smart strömhantering för att ladda din elbil när strömmen är billig.


Easee laddbox med solceller
Ladda bilen med solenergi

Ladda din bil med ren, förnybar energi utan behov av nätström eller en blandning av båda källorna, samtidigt som du balanserar strömförsörjning och efterfrågan på nätet.

Anpassad efter våra väderfållanden
Programvaruuppdateringar

Easee laddbox är tillverkad och anpassad efter nordiska väderförhållanden och behöver inget extra skydd mot sol, snö, vind eller regn. Med IP54-certifiering, 11 sensorer och en intelligent temperaturmätare kommer laddboxen alla dig och ditt hem säkert.

Easee laddbox till kommersiella fastigheter.

Ett ökande antal kunder, anställda och besökare väljer elbil. Genom dynamisk lastbalansering utnyttjar och fördelar vår laddningslösning den tillgängliga elkapaciteten, så att el kan erbjudas alla som behöver det. Det är enkelt att komma i gång och det är ännu enklare att utöka med flera elbilsladdare allt eftersom.

Fördelar med att välja Easee laddbox till kommersiella fastigheter
Enkelt att bygga ut med flera laddare

Med Ease Ready bakplattan och tillhörande blindskydd kan du förbereda dig för framtida laddningspunkter. Laddboxen kan enkelt sättas på plats utan elektrikers hjälp genom att klickas på plats på bottenplattan.

Easee Portal
Full översikt över laddningen

Med Easee portal kan du hantera en eller flera laddboxanläggningar.

Easee & Model Y
Bygga nytt? Tänk på laddningen!

Genom att tänka på elbilsladdning tidigt i processen kan man sätta upp en infrastruktur som ger tillräckligt med kapacitet för alla ändamål, även de som komma skall. Skapa bra, säkra och smarta lösningar som till exempel elbilsladdare med automatisk last- och fasbalansering. Det lönar sig!

Laddboxar i kommersiella fastigheter. Hur gör man?

1. Installera infrastrukturen

Börja med infrastrukturen. Allt du behöver är en kabel för strömförsörjning. Easee stöder upp till 101 enheter per krets.

2. Förbered bakplattorna

Du väljer själv om du vill köpa en eller flera – bakplatttorna monteres enkelt på den redan installerade  infrastrukturen.

3. Koppla in elektroniken

Själva Laddningsroboten, även kallad Chargeberryn, innehåller systemets elektronik och monteras på bakplattan. Du konfigurerar Chargeberryn genom att ansluta en smartphone till dess integrerade WiFi-nätverk.

4. Utöka systemet

Om man vill expandera systemet monteras önskat antal bakplattor på befintlig infrastruktur. Du slipper alltså investera i montering.

 

Skräddarsy laddningslösningen med dina egna tillbehör. Vi har bland annat hängare att fästa laddningskabeln på, eller en s.k. base med plats för tre elbilsladdare – perfekt för gemensamma parkeringsplatser med placering utanför kommersiella fastigheter.

Rulla till toppen