EMT - Elektriker i Jönköping

Det är svårt att tänka sig ett liv utan el. Tänk bara vad du behöver el till; att ladda din telefon, äta varm mat, ta dig till skolan eller jobbet. Kort sagt det mesta här i livet. I Sverige tändes elektriska bågljuslampor för första gången år 1876 vid sågverken Marma i Hälsingland och Näs i Dalarna och de dittills så korta arbetsdagarna under vintertid kunde förlängas. Sveriges första elverk öppnade i Göteborg år 1884. Även på landsbygden byggdes elverk och år 1893 fanns 100 elektriska anläggningar i Sverige. Det var främst industrin som använde sig av elkraft. I hemmen var fotogenlampan den vanligaste typen av belysning ända fram till 1910-talet. Efter första världskriget kom elektrifieringen av Sverige igång på allvar.

EMT finns här för dig som är i behov av elektriker i Jönköping med omnejd. EMT (EL och Maskinteknik) startades i Jönköping 2002. Vi är en renodlad elfirma, våra elektriker utför alla typer av elinstallationer. Vi ett tryggt val av elektriker i Jönköping med omnejd. Vi hjälper till med såväl små som stora uppdrag inom bland annat elinstallation och elservice.

Vad behöver man tänka på när man anlitar en elektriker?

När elarbeten blir felaktiga kan det leda till stora olyckor. Därför att det viktigt att anlita en elektriker som har expertisen att utföra säkra installationer och rätt behörigheter. När du anlitar en elektriker för elinstallationer bör du se till att elfirman är auktoriserad hos Elsäkerhetsverket.

EMT är ett certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket. Glöm aldrig att en behörig elektriker är viktig för din säkerhet – men även för att försäkringsbolagen kräver det.

EMT är ett tryggt val av elektriker i Jönköping med omnejd

Välj en riktig elektriker, en trygghet för dig. Kontakta oss via telefon, mejl eller kontaktformuläret. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan.

Vi brinner för hög service och kundmedvetenhet, en trygghet för våra kunder. EMT - din elektriker i Jönköping!