Elektriker till Jönköping

Vi gillar att utmana och att bli utmanade. Vi strävar efter att göra mer än det som förväntas, att hitta smartare och mer hållbara lösningar för framtiden, vi tror på våra medarbetares idérikedom och delaktighet och vi vet att utveckling av våra medarbetare, kunder och EMT som företag sker när vi samarbetar.

Vill du bli en del av EMT? Sök då tjänsten längre ned på sidan! 

Vi behöver utöka vår styrka och söker därför ett flertal elektriker. EMT i Jönköping ingår i en koncern med flera olika verksamheter vilket gör detta till en mycket spännande och dynamisk koncern. Verksamheterna består av försäljning av storkök, Service av storkök samt fastighetsbolag. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med våra andra elektriker men förväntas även kunna arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, driven och noggrann. Du värdesätter en god sammanhållning på arbetsplatsen och har inget emot att hjälpa till där det behövs. Som elektriker hos oss kommer du främst att arbeta med service, underhåll, felsökning, reparation och nyinstallation hos våra kunder. Du träffar dagligen våra kunder vilka kan vara privatpersoner eller företag inom olika branscher och industrier. I rollen ingår självständigt arbete med frihet under ansvar, du kommer att ha tillgång till servicebil och utföra uppdrag tilldelade till dig.

Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får chans att utvecklas i din roll som elektriker.

Din kompetens
Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
Du har ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid.
Du har minst körkort klass B.

Personliga egenskaper
Kvalitet är viktigt för oss på EMT i Jönköping AB och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög installationskvalitet. Vi tror att du lockas av varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik.

Vi erbjuder dig
Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Vi erbjuder också utvecklingsmöjligheter inom flera områden. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

– EMT följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar – vi är också beredda att satsa på dig!

Vår värdegrund Kvalitet, Respekt, Ansvar och Tillsammans bär vi på EMT med oss i allt vi gör. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden, både nu och i framtiden.

Vi är ett glatt gäng som har roligt tillsammans, tveka inte att skicka in din ansökan eller ring direkt till Martin.

Kontaktperson
Martin Gustafson, 0739-149997
martin@emt.nu

Ansök utan CV

Rulla till toppen