Laddboxar för hemmet, företaget, bostadsrättsföreningen och den offentliga sektorn. Vi har laddboxen till din elbil eller laddhybrid.

Laddning hemma
Allt fler skaffar elbil och de flesta biltillverkarna har numera minst en budget-elbil i sitt utbud. Med en elbil slipper du åka till macken för att fylla på bränsle. Det gör du enklast hemma, och det mest ekonomiska och säkraste är att installera en laddbox. EMT erbjuder flera olika laddningslösningar anpassade för att användas i en hemmiljö.

Bostadsrättsförening
För en bostadsrättsförening är möjligheten att erbjuda laddstationer inte bara en bonus för de boende, det ökar även värdet av bostaden. En medveten investering för framtiden. Den är dessutom  mycket uppskattad hos de boende.

Företag
Idag kör allt fler elbilar eller laddhybrider, på grund av de generösa subventionerna för tjänstebilar och de miljömässiga fördelarna. Allt fler anställda och besökare till företagen kommer vara i behov av en laddstolpe eller laddbox när de besöker företagen. Att kunna erbjuda laddningsmöjligheter stärker ett företags miljöprofil samtidigt som de anställda och besökare får möjlighet att ladda sina bilar.

Offentliga miljöer
För offentliga miljöer kan vi erbjuda specialanpassade laddningslösningar, kontakta oss för mer information.

Wallbox – smarta laddningslösningar för alla typer av hem.

Vi är distributör för Easee’s laddbox. Easee utvecklar och tillverkar produkterna i Norge. På detta sätt skräddarsyr Easee produkterna för nordiska hem och förare.

Vi är certifierade av Tesla för installation av deras Wall Connector. 

Zaptec Go

Oavsett vad du kör eller vart du ska, laddar  Zaptec Go din resa. Med ledande norsk grön teknik har Zaptec skapat världens minsta 22 kW-laddare (22 kW är maxeffekt) i sitt slag. En laddare som är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan.

Zaptec Go är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Allt du behöver göra är att ladda din bil, och nästa bil och nästa efter den.

Med en storlek motsvarande en surfplatta och en vikt på endast 1,3 kg tar laddaren inte upp onödig plats i garaget.