Vi behöver utöka vår styrka och söker därför ett flertal elektriker, serviceelektriker och industrielektriker med bas i Jönköping och elektriker med bas i Ulricehamn. EMT i Jönköping ingår i en koncern med flera olika verksamheter vilket gör detta till en mycket spännande och dynamisk koncern. Verksamheterna består av försäljning av storkök, Service av storkök samt fastighetsbolag.

Vi söker dig som har minst 2- 3 års erfarenhet som elektriker. Krav för tjänsterna är B-körkort. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med våra andra elektriker men förväntas även kunna arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, driven och noggrann. Du värdesätter en god sammanhållning på arbetsplatsen och har inget emot att hjälpa till där det behövs. Som elektriker hos oss kommer du främst att arbeta med service, underhåll, felsökning, reparation och nyinstallation hos våra kunder. Du träffar dagligen våra kunder vilka kan vara privatpersoner eller företag inom olika branscher och industrier. I rollen ingår självständigt arbete med frihet under ansvar, du kommer att ha tillgång till servicebil och utföra uppdrag tilldelade till dig.

Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får chans att utvecklas i din roll som elektriker.

Din kompetens
Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
Du har ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid.
Du har minst körkort klass B.

Personliga egenskaper
Kvalitet är viktigt för oss på EMT i Jönköping AB och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög installationskvalitet. Vi tror att du lockas av varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik.

Vi erbjuder dig
Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra verksamhetsområden, Entreprenad, Service. Samtidigt erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom flera områden. Vi har förmånen att arbeta tätt tillsammans. Trygghet och kunskap är ledord för oss som vi strävat att vi ha mot våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

– EMT följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar – vi är också beredda att satsa på dig!

Vår värdegrund Kvalitet, Respekt, Ansvar och Tillsammans bär vi på EMT med oss i allt vi gör. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden, både nu och i framtiden. Du som identifierar dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen med din ansökan!

Vi är ett glatt gäng som har roligt tillsammans, tveka inte att skicka in din ansökan eller ring direkt till Martin.

Arbetsgivare
EMT i Jönköping AB

Placering
Jönköping – serviceelektriker och industrielektriker
Ulricehamn – elektriker

Kontaktperson
Martin Gustafson, 0739-149997
martin@emt.nu

Scroll to Top