Elbilsladdning för hemmet, företaget, bostadsrättsföreningen och den offentliga sektorn. Vi har laddboxen till din elbil.

Laddning hemma
Allt fler skaffar elbil och de flesta biltillverkarna har numera minst en budget-elbil i sitt utbud. Det gör att bilar med batteri inte längre är förbehållet entusiaster eller folk med mycket pengar.

Med en elbil slipper du åka till macken för att fylla på bränsle. Det gör du enklast hemma, och det mest ekonomiska och säkraste är att installera en laddstation. EMT erbjuder flera olika laddningslösningar anpassade för att användas i en hemmiljö.

Bostadsrättsförening
För en bostadsrättsförening är möjligheten att erbjuda laddstationer inte bara en bonus för de boende, det ökar även värdet av bostaden. En medveten investering för framtiden. Den är dessutom  mycket uppskattad hos de boende.

Företag
Idag kör allt fler elbilar eller laddhybrider, på grund av de generösa subventionerna för tjänstebilar och de miljömässiga fördelarna. Allt fler anställda och besökare till företagen kommer vara i behov av en laddstolpe eller laddbox när de besöker företagen. Att kunna erbjuda laddningsmöjligheter stärker ett företags miljöprofil samtidigt som de anställda och besökare får möjlighet att ladda sina bilar.

Offentliga miljöer
För offentliga miljöer kan vi erbjuda specialanpassade laddningslösningar, kontakta oss för mer information.

Vi är certifierade av Tesla för installation av deras Wall Connector. 

Vi är distributör för Easee’s laddbox. Easee utvecklar och tillverkar produkterna i Norge. På detta sätt skräddarsyr Easee produkterna för nordiska hem och förare.

Wallbox – smarta laddningslösningar för alla typer av hem.