• 036-37 92 27
  • info@emt.nu
  • Måndag - Fredag 07.00 – 16.00
  • Jour: Vardagar 16.00 – 19.00 Helger 10:00-15:00

LADDARE TILL DIN EL-BIL

Allt som har med el att göra

Här på EMT utför vi alla sorters elarbeten och elinstallationer. Vi jobbar ofta som partner under totalrenovering eller vid nybygge men kan lika väl komma och reparera en trasig dimmer i en bostad. Har du frågor eller funderingar som rör el – kontakta oss.

El-jour

Det är inte alltid elen beter sig som man vill. Om du inte vet vad felet är så kommer vi och felsöker – bara hör av dig till vår el-jour.

Installation av el

En av våra mest sålda tjänster är el-installation, det kan vara i stora nybyggen, lägenhetshus, industrilokaler eller i kontor. När det kommer till el-installation är det viktigt att anlita en certifierad elfirma för att försäkringen skall gälla – och så klart för att inget skall gå snett! Vi har lång erfarenhet och är säkra på handen, när du behöver få elen installerad vet du vilken elfirma du skall ringa!

Smidiga el-reparationer

När det kommer till att reparera elsystem så är det säkrast att låta professionella yrkesmän göra jobbet. Vi arbetar dagligen med reparationer av elsystem såsom trasiga kablage eller elsystem i äldre bostadshus. Vårt mål när vi utför el-reparationer är att göra det så snabbt, smidigt och diskret som möjligt för att minimera påverkan på de boende eller arbetande om det är en arbetslokal.

Montering av laddare till el-bil

Vi är certifierade av Tesla men hjälper dig oavsett vad du har för el-bil.

Eldragning och nyproduktion

Håller ni på med en nyproduktion och behöver en el-partner för att dra elen rätt från början? Då har ni hittat rätt! Vi har jobbat med eldragning i många år och har varit med på många nyproduktioner. Kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan börja planera projektet tillsammans!