• 036-37 92 27
  • info@emt.nu
  • Mån - Fre 07.00-16.00
  • Jour: Vardagar 16-20 Helger 09-18

Konsument och företag

Vi vänder oss till både konsumenter och små och medelstora företag i och omkring Jönköping.

Våra tjänster och produkter installerar vi dock över hela Småland.

 

VILKA ÄR VI

Vi är en helhetsleverantör till våra kunder inom installation, IT-tjänster, telekommunikation, nätverkskommunikation, övervakning, passagesystem och larm. Allt detta ger våra kunder en total lägre kostnad och en högre servicenivå än att vända sig till flera företag.

Vi hjälper dig med allt som rör installationer såsom teleinstallationer och datainstallationer, konstruktioner samt reparationer inom el och teknik. Våra varor och tjänster håller hösta kvalitet och vi är noga med att arbeta i enlighet med de krav som finns samt inom avtalad tid.

Vår personal har hög teknisk kompetens och flexibilitet. Det är viktigt att du som kund är nöjd och vi ser samarbetet mellan oss och kunden som en mycket viktig del av vårt arbete. Säkerhet är ett viktigt ledord för oss. När det gäller larm arbetar vi noggrant och i nära kontakt med våra kunder. Vi säljer larm, installerar larm samt sköter servicen av installationerna med garanti att alla kunder ska vara nöjda med både vår service samt våra produkter. Vi arbetar med alla slags larm och vår service och utbud av larm innefattar allt ifrån brandlarm och inbrottslarm till trygghetslarm. Vi erbjuder även passagekontroll, lås samt kameraövervakning.

Kvalitet

EMT ska uppfattas som ett företag där varor och tjänster håller högsta kvalitet. Vi ska i enlighet med gällande krav göra rätt från början och infria det som vi har lovat inom avtalad tid. Vi har Kompetenta medarbetare som tar ansvar för att göra kunden nöjd och förståelse för våra kunders behov, krav och förväntningar.

Miljö

EMT ska genom sitt miljöarbete, i enlighet med gällande lagstiftning och med ständiga förbättringar, minska miljöbelastningen från verksamheten. Vi har ett nära samarbete med leverantörer och kunder gällande materialval och genomför ständiga förbättringar av vår verksamhet och våra arbetssätt.

EIO

EMT är medlem i EIO Elektriska Installatörs- organisationen.

Skapad av MediaHjälpen Sverige AB